Bài tập tiếng anh lớp 7 có đáp án

các bài luyện tập giờ Anh lớp 7 bao gồm câu trả lời cho học viên trung học cơ sở

*
*

các bài tập luyện giờ Anh lớp 7 cho những em học viên THCS chưa thật sự là phần lớn bài học tiếng Anh vượt khó đối với các em. Để giúp các em học viên lớp 7 học tiếng Anh công dụng, chúng tôi gửi đến những em bài bác tập giờ Anh lớp 7 tất cả đáp án giúp các em ôn tập giờ đồng hồ Anh cũng giống như bổ sung phần lớn kỹ năng và kiến thức bắt đầu.

Bạn đang xem: Bài tập tiếng anh lớp 7 có đáp án

các bài luyện tập giờ Anh lớp 7 gồm đáp án mang lại học sinh THCS

Trong phần bài tập tiếng Anh lớp 7 chúng tôi gửi trao những em rất nhiều bài xích tập củng rứa ngữ pháp giờ đồng hồ Anh lớp 7 cho các em.

Bài 1: các bài luyện tập về các thì

1.I (learn) English for seven years now.

2.But last year I (not / work) hard enough for English, that’s why my marks (not / be) really that good then.

3.As I (pass / want) my English exam successfully next year, I (study) harder this term.

4.During my last summer holidays, my parents (send) me on a language course lớn London.

5.It (be) great and I (think) I (learn) a lot.

6.Before I (go) to London, I (not / enjoy) learning English.

7.But while I (do) the language course, I (meet) lots of young people from all over the world.

8.There I (notice) how important it (be) to lớn speak foreign languages nowadays.

9.Now I (have) much more fun learning English than I (have) before the course.

10.At the moment I (revise) English grammar.

11.And I (begin / already) lớn read the texts in my English textbooks again.

12.I (think) I (do) one unit every week.

13.My exam (be) on 15 May, so there (not / be) any time to lớn be lost.

14.If I (pass) my exams successfully, I (start) an apprenticeship in September.

15.And after my apprenticeship, maybe I (go) back to London lớn work there for a while.

16.As you (see / can), I (become) a real London bạn already.

Bài 2: Chọn lời giải đúng nhất

1.When I last saw hyên, he _____ in London.

A.has lived B. is living C. was living D. has been living

2.We _______ Dorothy since last Saturday.

A.don’t see B. haven’t seen C. didn’t see D. hadn’t seen

3.The train ______ half an hour ago.

A.has been leaving B. left C. has left D. had left

4.Jaông chồng ______ the door.

A.has just painted B. paint C. will have painted D. painting

5.My sister ________ for you since yesterday.

A.is looking B. was looking C. has been looking D. looked

6.I ______ Texas State University now.

A.am attending B. attend

C.was attending D. attended

7.He has been selling motorbikes ________.

A.ten years ago B. since ten years C. for ten years ago D. for ten years

8.Christopher Columbus _______ American more than 500 years ago.

A.discovered B. has discovered C. had discovered D. had been discovering

9.He fell down when he ______ towards the church.

A.run B. runs C. was running D. had run

10.We _______ there when our father died.

A.still lived B. lived still C. was still lived D. was still living

11.They ______ table tennis when their father comes back trang chủ.

A.will play B. will be playing C. play D. would play

12.By Christmas, I _______ for Mr. Smith for six years.

A.will have been working B. will work C. have sầu been working D. will be working

13.I _______ in the room right now.

A.am being B. was being C. have been being D. am

14.I ______ to Thành Phố New York three times this year.

A.have been B. was C. were D. had been

15.I’ll come và see you before I _______ for the States.

A.leave sầu B. will leave C. have sầu left D. shall leave

16.The little girl asked what _______ to lớn her frikết thúc.

A.has happened B. happened

C.had happened D. would have sầu been happened

17.John ______ a book when I saw hyên.

A.is reading B. read C. was reading D. reading

18.He said he _______ return later.

A.will B. would C. can D. would be

19.Jachồng ________ the door.

A.has just opened B. open

C.have sầu opened D. opening

trăng tròn.I have sầu been waiting for you ______ .

A.since early morning B. since 9 a.m

C.for two hours D. All are correct

21.Almost everyone _______ for trang chính by the time we arrived.

A.leave sầu B. left C. leaves D. had left

22.By the age of 25, he ______ two famous novels.

A.wrote B. writes C. has written D. had written

23.When her husbvà was in the army, Mary ______ to hyên twice a week.

A.was reading B. wrote C. was written D. had written

24.I couldn’t cut the grass because the lawn mower ______ a few days previously.

A.broke down B. has been broken

C.had broken down D. breaks down

25.I have sầu never played badminton before. This is the first time I _____ to play.

A.try B. tried C. have tried D. am trying

26.Since _______, I have heard nothing from hyên.

A.he had left B. he left C. he has left D. he was left

27.After I _______ lunch, I looked for my bag.

A.had B. had had C. have has D. have had

28.By the end of next year, George _______ English for two years.

A.will have sầu learned B. will learn

C.has learned D. would learn

29.The man got out of the car, ________ round to lớn the bachồng & opened the book.

A.walking B. walked C. walks D. walk

30.Henry _______ inkhổng lồ the restaurant when the writer was having dinner.

A.was going B. went C. has gone D. did go

31.He will take the dog out for a walk as soon as he ______ dinner.

A.finish B. finishes C. will finish D. finishing

32.I will be glad if he _______ with us.

A.had gone B. did go C. went D. goes

33.Ask her to come và see me when she _______ her work.

A.finish B. has finished C. finished D. finishing

34.Turn off the gas. Don’t you see that the kettle ________ ?

A.boil B. boils C. is boiling D. boiled

35.Tom and Mary ______ for Vietphái nam tomorrow.

A.leave sầu B. are leaving C. leaving D. are left

36.He always ________ for a walk in the evening.

A.go B. is going C. goes D. going

37.Her brother ______ in Canadomain authority at present.

A.working B. works C. is working D. work

38.I ______ to the same barber since last year.

A.am going B. have been going C. go D. had gone

39.Her father ______ when she was a small girl.

A.dies B. died C. has died D. had died

40.Last week, my professor promised that he ________ today.

A.would come B. will come C. comes D. coming

Bài 3: Chia đụng tự mang lại đúng

1.In all the world, there (be) __________ only 14 mountains that (reach) __________above 8,000 meters.

2.He sometimes (come) __________ khổng lồ see his parents.

3.When I (come) __________, she (leave) __________for Dalat ten minutes ago.

4.My grandfather never (fly) __________ in an airplane, và he has no intention of ever doing so.

5.We just (decide) __________ that we (undertake) ____________ the job.

Xem thêm: Chiêm Bao Thấy Con Sóc Đánh Số Gì? Hĩa Gì? Chiêm Bao Thấy Con Sóc Đánh Số Gì

6.He told me that he (take) __________ a trip lớn California the following week.

7.I knew that this road (be) __________ too narrow.

8.Right now I (attend) __________ class. Yesterday at this time I (attend) __________class.

9.Tomorrow I’m going to lớn leave for home. When I (arrive) __________at the airport, Mary (wait) __________ for me.

10.Margaret was born in 1950. By last year, she (live) __________on this earth for 55 years.

11.The traffic was very heavy. By the time I (get) __________khổng lồ Mary’s tiệc ngọt, everyone already (arrive) __________

12.I will graduate in June. I (see) __________ you in July. By the time I (see) __________ you, I (graduate) __________.

13.I (visit) __________ my uncle’s trang chủ regularly when I (be) __________ a child.

14.That book (be) __________ on the table for weeks. You (not read) __________ it yet?

15.David (wash) __________ his hands. He just (repair) __________ the TV mix.

16.You (be) __________here before? Yes, I (spend) __________ my holidays here last year.

17.We never (meet) __________ him. We don’t know what he (look) __________ lượt thích.

18.The car (be) __________ ready for hlặng by the time he (come) __________tomorrow.

19.On arriving at home I (find) __________that she just (leave) __________a few minutes before.

đôi mươi.When we (arrive) __________ in London tonight, it probably (rain) __________.

21.It (rain) __________ hard. We can’t do anything until it (stop) __________

22.Last night we (watch) __________TV when the power (fail) __________.

23.That evening we (stay) __________up to lớn talk about the town where he (live) __________for some years.

24.I (sit) __________down for a rest while the shoes (repair) __________.

25.Half way khổng lồ the office Paul (turn) __________round & (go) __________back home because he (forget) __________khổng lồ turn the gas off.

26.London (change) __________a lot since we first (come) __________ lớn live sầu here.

27.While we (talk) __________on the phone the children (start) __________fighting and (break) __________a window

28.He used lớn talk khổng lồ us for hours about all the interesting things he (do) __________ in his life.

29.You know she (stand) __________looking at that picture for the last twenty minutes.

30.I (spend) __________ a lot of time travelling since I (get) __________this new job.

31.When we (be) __________ at school we all (study) __________Latin.

32.When I (meet) __________ him, he (work) __________as a waiter for a year.

33.After he (finish) __________ breakfast he (sit) __________down to write some letters.

34.She (have) __________a hard life, but she’s always smiling.

35.I think Jyên (be) __________ out of town.

Bài 4: Điền giới tự mê thích hợp

1.Lan’ll have sầu a party …………………. Friday evening.

2.Would you lượt thích to come ……….my house …………lunch?

3.She takes care ………….her family.

4.She works ………a local supermarket.

5.My mother works……………the field………….my father.

6.Does your father work ………….. Hanoi?

7.David is good ……………….. Math.

8.What vày you vì chưng ………….your free time?

9.Are you interested …………..sports?.

10.There’s a good film ………….. ……… the moment.

11.Thanks ……….. your letter.

12.I’ll see my mom và dad …………….. their farm.

13.We have sầu khổng lồ work hard ……….trang chính and…………….school

14.We’ll visit her ……….Christmas.

15.Are you tired …………..watching TV?

16.She often brings them …………… school.

17.He works ……….a factory.

18.We always go khổng lồ Ha Long Bay ……….vacation.

19.Tell me more ………..your family.

20.Can you send me a phokhổng lồ ………..your family?

21.He goes ……….the đô thị …………his wife.

22.It takes 18 hours khổng lồ get ………Hanoi ……….coach.

23.We write ……….each other twice a week.

24.He is the president ………………….our club.

25.She spends most ……………the time ………….the couch ……….front …….the TV.

26.What vì you usually do ………….school?

27.Why don’t you come …………..?

28.They swap cards ……….their friends.

29.Will you play a game ……………..catch?

30.What bởi you bởi …………….. recess?

31.They usually have portable CD player …………….small earphones.

32.I’ll take part…………….your club.

33.They read or study ………….the same time.

34.We enjoy all ………………… our classes.

35.………….school we study many things.

36.…………..history, we study past & present events………..Vietnam giới & ………the world.

37.…………..physics, we learn …………how things work.

38.She learns how to use a computer ………..her Computer Science class.

39.Newspapers are ……….the racks …………….the middle.

40.Math books are ……………..the shelves ………..the left.

41.The largest library is ………………Washington D.C, the capital ……….the USA.

42.Those books ……….the baông chồng …………the libraries are ………English.

43.Now, come và look ……………the kitchen.

44.My uncle is …………..work now.

Xem thêm: Tổng Hợp Lỗi Không Vào Được Mạng Và Cách Sửa Lỗi Trên Máy Không Vào Được Mạng

45.Can I see the rest ………the house?

46.She’ll have sầu a các buổi tiệc nhỏ ………..her birthday.

Đáp án bài tập giờ Anh lớp 7

Bài 1: các bài tập luyện về những thì

1.have sầu been learning

2.was not working/were not

3.want khổng lồ pass/am going to lớn study

4.sent

5.was/think/have sầu learned

6.went/had not enjoyed

7.was doing/met

8.noticed

9.have/had

10.am revising

11.have already begun

12.think/will do

13.is/is not

14.pass/will start

15.will go

16.can see/have sầu become

Bài 2: Chọn câu trả lời đúng

1.C 2. B 3. B 4. A 5. C 6. A 7. D 8. A 9. C 10. A 11. B 12. A 13. D

14.A 15. A 16. C 17. C 18. B 19. A 20. D 21. D 22. D 23. B 24. C 25. C 26. B

27.B 28. A 29. B 30. B 31. B 32. D 33. B 34. C 35. B 36. C 37. C 38. B 39. B 40. A

Bài 3: Chia rượu cồn trường đoản cú đến đúng

are – reach

comes

came – had left

has never flown

have sầu just decided -would undertake

would take

was

am attending – was attending

arrive sầu -will be waiting

had lived

got- had already arrived

will see – see – will have graduated

visited -was

has been – haven’t you read

is washing – has just repaired

Have sầu you been – spent

have sầu never met – looks

will have been- comes

found – had just left

arrive sầu – will probably be raining

is raining – stops

were watching – failed

stayed – had lived

sat – were being repaired

turned – went – had forgotten

has changed – came

were talking – started – broke

had done

has been standing

have spent – got

were – studied

met – had been working

had finished – sat

has

has been

Bài 4: Điền giới tự ưa thích hợp

1.on

2.khổng lồ – for

3.of

4.in

5.in/with

6.in

7.at

8.in

9.in

10.on – at

11.for

12.on

13.at – at

14.at

15.of

16.to

17.in

18.on

19.about

20.of

21.to/with

22.to/by

23.to

24.of

25.of / on / in / of

26.at

27.in

28.to

29.with

30.at

31.with

32.in

33.at

34.of

35.at

36.in / in / around

37.in / about

38.in

39.on / in

40.on / on

41.in / of

42.at / of / in

43.at

44.at

45.of

46.on

những bài tập giờ Anh lớp 7 bao gồm đáp án trên trên đây cung cấp cho các em rất nhiều tư liệu tiếng Anh tuyệt nhất và tương xứng tuyệt nhất cùng với chương trình học tập giờ Anh của các em. Để học tập tốt giờ Anh lớp 7 các em hãy để ý đến ngữ pháp tiếng Anh nhằm học tập tiếng Anh kết quả độc nhất nhé!


Chuyên mục: Blogs